Over Jouw Groenteman

In 2013 is Jouw Groenteman met een transportfiets begonnen.  Ondertussen is het uitgegroeid tot een echt bedrijf met twee elektrische bakfietsen een bestelbus en een team van vijf man.

Nu maken we elke week meer dan 100 restaurants en kantoren in Amsterdam blij met onze passie voor groente en fruit.

 Jouw Groenteman zit midden in de Jordaan en bezorgt voornamelijk in het centrum van Amsterdam.

Persoonlijke service

Sta direct in contact met ons vaste team. Wij leren jouw bedrijf of keuken kennen zodat we jouw specifieke wensen leren kennen!

Bezorging

Wij bezorgen zo veel mogelijk met de fiets. Is de bestelling te groot of te ver weg dan komen we met onze bestelbus. We brengen zo veel mogelijk weg in (ge)recyclde(bare) verpakking en gebruiken zo min mogelijk plastic

Kwaliteit

Wij kopen elke dag onze groente en fruit vers in. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die bij jou wordt bezorgd.

Hoi,

Als 15 jarige puber begonnen bij de groenteman om de hoek op de markt. Tot het einde van mijn studie daar blijven werken en na twee jaar in het buitenland gezeten te hebben teruggevallen in het bekende.

Maar ik dacht het ook wel te kunnen in mijn eentje… Begonnen met 1 horeca klantje om de hoek en langzaam uitgegroeid tot een een leuk bedrijf met een top team.

Ik hou er van om met bedrijven samen te werken die net als ik van persoonlijke communicatie houden. (sommigen noemen mij een groenteouweh(b)oer) Ben je geïnteresseerd in mijn bedrijf? Ik kom graag een keertje langs, zet de koekjes maar klaar en plan minstens een half uurtje in!

Wessel

JOUW GROENTEMAN V.O.F. 

Juliana van Stolbergstraat 8-I,
1055RM Amsterdam

KVK: 88792714
BTW:  NL864761843B01

Email: info@jouwgroenteman.nl
Phone: +31 (0)6 11 45 75 96 (Wessel)